TRIPPLE 2

trippleGhanasta kotoisin olevat kaksoisveljekset Chris ja Akrong muodostavat kovassa nousukiidossa olevan Tripple 2 rapyhtyeen.
Suomessa ja ulkomailla vahvaa noteerausta saanut kaksikko on useamman vuoden tehnyt rapmusiikkia ja keikkoja yhdistäen afrobeat, hiphop sekä r&b musiikkityylin elementtejä.
Tripple 2 on myös lämmitellyt useampaa jenkkitähteä kuten maailmanlaajuista hittinikkaria Flo Rida ja legendaarista Wu Tang Clania. Viime vuonna kaksoset julkaisivat esikoispainoksen “Straight Up” rajallinen määrä joka myytiin loppuun alle viikossa. Parhaimmillaan veljekset ovat studiossa työstämässä uutta musiikkia sekä ebyyttialbumia joka julkaistaan ensi vuoden keväällä.
Party Over Here on seuraava sinkku joka julkaistaan musiikkivideon kanssa syksyn aikana, kaksosten kappaleita on muun muassa kuultu Suomessa, Virossa ja Hollannin radiokanavilla.

DJ Nice

Dj Nice on ammattilainen deejay joka taitaa tyylin kuin tyylin, mutta pääsääntöisesti loistaa soittaessa urbaania musiikkia (Hip Hop / R&B). Useammassa pääkaupunkiseudun yökerhoissa, sekä pääkaupunkiseudun ulkopuolella, että ulkomailla, esimerkiksi Afrikassa soittanut tyylitaituri on useampaannice
otteeseen kehuttu hyvästä musiikki valikoimasta ja meiningin ylläpitämisestä.

Useamman vuoden soittanut nice on soittaessa ennakkoluuloton ja peloton. Olkoon se suomi hiphop tai jopa joku erikoisempi tyyli, niin nice pitää huolen, että tanssilattialta tai tapahtumasta lähtiessä kaikille jää hymyt naamaan. Ohjelmasta on myös olemassa työpaja versio jolloin nice opettaa lapsille ja nuorille dj alkeistekniikkaa.

Thonje

AFAES-katalogi-2013-2014-14Thonje on Malawista kotoisin, mutta myöhemmin Suomeen muuttanut rapartisti joka tuo uudenlaista letkeetä soundia Suomeen sekoittamalla rap, rnb sekä afrikkalaisen musiikin elementtejä yhteen.

Parhaimmillaan hän työstää tulevaa sinkkua joka julkaistaan musiikkivideon kanssa loppuvuoden aikana.

Sinkku on tulevasta esipainoksesta joka näkee päivänvalonensi vuonnaa.